Kilpailuta lainat auton ostoa varten


Uncategorized / lauantai, helmikuu 27th, 2021

Onko sinulle iskenyt autokuume, mutta säästötilisi saldo näyttää siltä, ettei auton ostaminen ole juuri nyt mahdollista? Tällöin kannattaa kilpailuttaa autolainatarjoukset ja tarkistaa, sopisiko jokin tarjouksista juuri sinun tilanteeseesi. Autolainojen kilpailuttaminen saattaa kuulostaa haastavalta ja asiaan perehtymättömän voi olla vaikea päästä alkuun lainojen kilpailuttamisen kanssa. Osa kokee lainojen kilpailuttamisen niin haastavaksi, että jättää kilpailuttamisen kokonaan väliin. Näin ei kuitenkaan kannata tehdä, sillä kilpailuttamalla autolainat voit säästää yllättävän paljon. Kilpailuttaminen ei ole nykyisin edes haastavaa, sillä netistä löytyy tähän tarkoitukseen suunniteltuja näppäriä työkaluja, joiden avulla saat kilpailutuksen käyntiin muutamalla napsautuksella. Löydät tästä artikkelista hyvät vinkit autolainojen kilpailuttamiseen näppärästi netissä, autolainan kulujen arvioimiseen etukäteen ja saamiesi autolainatarjousten vertailemiseen.

Kilpailuta autolainat näppärästi netissä

Autosta unelmoiva – kilpailuta lainat näppärästi netissä. Klikkaa itsesi Rahalaitoksen sivuille, täytä lainahakemus ja Rahalaitos kilpailuttaa autolainat puolestasi yhteistyökumppaneidensa avulla. Rahalaitos tekee yhteistyötä kymmenien luotonantajien kanssa ja pystyy tämän ansiosta tarjoamaan asiakkailleen valmiiksi kilpailutetut lainat. Palvelun käyttäminen on nopeaa ja ilmaista ja lainaa on mahdollista hakea jopa 70 000 euroa eli hieman hulppeampaakin autoa varten. Autolainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, sillä voit näin säästää yllättävän suuren määrän bensarahaa! Saatuasi valmiiksi kilpailutettuja autolainatarjouksia Rahalaitokselta pääset itse tekemään lopullisen päätöksen sen jälkeen, kun olet ensin vertaillut rauhassa saamiasi tarjouksia. Näin lopullinen päätösvalta pysyy sinulla!

Arvioi autolainasi kuluja jo etukäteen

Voit jo etukäteen arvioida lainasi kuluja ja kuukausieriä Rahalaitoksen sivustolta löytyvällä laskurilla. Näin sinun on entistä helpompi arvioida, kuinka lainaerät istuvat omaan talouteesi. On tärkeää valita autolaina, joka ei vedä talouttasi liian tiukaksi, vaan jättää varaa myös yllätyksille, joita autonomistajan eteen voi tulla yllättäen. Toisaalta autolainaa ei kannata ottaa liian pitkäksi aikaa, sillä liian pitkäksi mitoitettu autolaina lisää autolainaan liittyviä kuluja, kuten lainan kokonaiskorkoa. Toisinaan potentiaalisen laina-ajan valitseminen onkin melkoista tasapainoilua, mutta pyri aina valitsemaan autolaina, joka sopii parhaiten juuri sinun tilanteeseesi.

Vertaile saamiasi autolainatarjouksia

Täytettyäsi Rahalaitoksen lainahakemuksen voit jäädä odottamaan autolainatarjouksia. Vertaile huolellisesti saamiasi autolainatarjouksia esimerkiksi koron ja muiden ehtojen osalta. Sinulla on vielä tarjouksia saatuasi oikeus jättää autolaina ottamatta, jos sinusta sittenkin tuntuu siltä, ettei mikään tarjouksista olekaan mieleesi. Tämän ansiosta lainahakemuksen täyttäminen on riskitöntä ja kannattaa tehdä, jos haluat nähdä millaisia autolainavaihtoehtoja sinun olisi mahdollista saada. Valmiiksi kilpailutetuista autolainatarjouksista löytyy kuitenkin yleensä mieleinen vaihtoehto. Kun olet valinnut tarjousten joukosta mieleisimmän, maksetaan lainasumma nopeasti tilillesi ja voit lähteä autokaupoille etsimään unelmiesi autoa. Kesä lähestyy, joten unelmien kesäauto kannattaa hankkia nyt!