Japanilainen auto huokuu luotettavuutta


Autot / torstai, kesäkuu 22nd, 2017

Japanilaisilla autoilla on ollut jo vuosikymmenten ajan luotettavan ja toimivan auton maine, vaikka markkinoille on eksynyt muutama vikatikkikin vuosien varrella. Vaikka aivan aluksi japanilaisissa autoissa vaikutuksen teki ennen kaikkea auton teknologia ja ulkonäkö oli toissijainen seikka, on myös suunnitteluun panostettu kovasti viime aikoina. Japanilaiset autot nykyisellään ovat loistavasti suunniteltuja sekä ulkoisesti että sisäisesti. Niissä ajodynamiikka vetää vertoja äärimmäisen kovatasoisina pidetyille saksalaisille autoille. Seuraavaksi esitellään muutama loistava esimerkki nousevan auringon maasta peräisin olevista autoista.

  • Mazda 6: Monen mielestä tämä auto on yksi parhaimmista, mitä japanilaisilta automerkeiltä on koskaan tullut. Auto on ulkoisesti äärimmäisen näyttävä ja virtaviivainen. Sen 2.5-litrainen moottori käy pehmeästi ja toiminnot muistuttavat hieman jopa urheiluautoa. Mazda 6 soveltuu hyvin niin perheille kuin kiireisille kaupungissa eläville sinkuille.
  • Honda Accord Hybrid: Tätä autoa voi lämmöllä suositella pitkiä matkoja ajavalle työmatkalaiselle. Accord on ollut jo pitkään myös lapsiperheiden suosiossa, sillä se on käytännöllinen, helposti käsiteltävä ja luotettava. Hybridimallissa auto kulkee sekä sähköllä, hybridivaihtoehdolla sekä perinteisesti bensiiniä kuluttavalla moottorilla.
  • Lexus LS: Tämä auto huokuu ylellisyyttä kaikin mahdollisin tavoin, eikä se hintansa vuoksi olekaan aivan jokaisen autoilijan saavutettavissa. Tässä Lexuksessa on 4.6-litrainen V8-moottori. Autossa on tilaa viidelle matkustajalle ja lisävarusteina on saatavissa muun muassa hierovat takapenkin istuimet.